Reklamace auta

• (neregistrovaný)

20. 8. 2020 10:09

Dobrý den v září jsem podepsala kupní smlouvu na auto. Závady mi byly oznámeny ústně a zprávu z technické kontroly jsem také viděla. Auto jsem kupovala na splátky při převzetí auta jsem složila 20 tisíc a splácela jsem 6 tisíc měsíčně. Auto jsem doplatila v Dubnu tohoto roku. Dala jsem se do oprav o kterých jsem byla informována při koupi a zjistila jsem že jsou na autě i jiné závady a ještě horší. Podle automechanika má auto cenu tak 20 tisíc a to jen díky opravám které jsem na autě udělala já . A věci které by se měly nechat opravit a které brání normálnímu provozu auta by mě stály dalších 30 tisíc. Chtěla bych se zeptat jestli by šlo uplatnit ještě reklamaci i když v kupní smlouvě je napsáno že pozdější reklamace nejsou možné. Ale zase si myslím že když jsem.nebyla pravdivé informována o stavu vozidla tak bych mohla mít nárok na reklamaci jsem na Mateřské Dovolené a nemůžu si dovolit dávat takové peníze do oprav a závad které jsem nezpůsobila já ale které na autě byly a nebyly mi zdeleny. Děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).