Vystěhování družky-II

• 21. 8. 2020 16:24

utratil a chodil vyškemrávat peníze, jídlo vše. Nechci zažít ponížení, jsem v jeho domě tj. partnera, nemám tam trv. bydliště, ale 4 roky jsme tam žili, synovi jsem nechala obecní byt , který nehradí, nechci tam jít k synovi, zblázním z toho, existuje nějaká právní forma návrhu na vystěhování, nebo můžou přijet a vyhodit mě na hodinu, mám tam nábytek, vše, existuje nějaké písemné podání k datumu, nic mi jak jsem za ním jela, neřekl, jen že dům musí prodat do vánoc a nevrátí se, má tam u dcery pronájem /mimo to byl tam 2 dny a už mu sehnala pronájem/, zeptala jsem se jen to se mám vystěhovat? Podíval se mi do očí a kývl či co. Co mohu dělat, je bezkontaktní, telefon vyplý, co když zplnomocní dceru a ona mě přijede vyhodit na hodinu, dřela jsem tam na baráku a zaplatila jsem za nezdárného syna a jeho snahu nás zničit a narušování soužití, neuměla jsem na vlastního syna volat policii ani vyhodit, já to neumím, a zaplatila jsem tím necennějším, tím, že mi partner chybí a mám ho ráda, ale to je mi k ničemu, jeho bezintelifenční chování s dcerou neuznávám po 4 letech mě tak ponížil. Poradťe pronájem si hledám jinde, abych měla klid od všech a nikdo nevěděl kde jsem, ale to nejde tak rychle, chodím ještě na 12tky, můžou každým dnem přijet a vyhodit mě na hodinu???????

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 8. 2020 8:52

xy (neregistrovaný)

i přes zmatenost dotazu, jediná rada - hledejte si rychle bydlení. sama, bez syna. váš expřítel a jeho dcera asi takoví nelidové nejsou, když vám dali čas na vystěhování. a mimochodem, kdyby se k mému otci zachovala jeho přítelkyně a syn tak jako vy, jednala bych asi mnohem rázněji.

• 23. 8. 2020 10:58

Kara1 (neregistrovaný)

Také jsem si říkala, že jste tomu svému příteli ničila zdraví a nervy, musí to být hodný člověk, když se snažil s problémem pomoci a nevykopl nekompromisně Vašeho syna už dávno (a Vás za to hnusné chování s ním). Zničil manželství svému otci, ničil babičku a zničil vztah Vám - přesněji - Vy jste si ho zničila. Máte teď kam jít, píšete o obecním bytě, že je v něm syn a neplatí. Nájemní smlouva je psaná na Vás nebo na syna? Protože jestli se neplatí nájem, tak ho obec vypoví a jestli je byt psaný na Vás, tak jste dlužnicí Vy. Co jsem tak četla a slyšela, tak jestliže nemáte v tom domě svého přítele nájemní nebo jinou smlouvu nebo není na katastru zapsáno věcné břemeno, tak nemáte žádné právo tam pobývat, když přítel dá nesouhlas s Vaším bydlením. Jestli jste do domu něco investovala, něco jste z Vašich peněz přistavovali apod, pak můžete tu hodnotu žádat zpět, záleží na tom, jestli máte doklady anebo jestli by Vám to sám uznal. Ale podle toho, co jste psala, on vynakládal své peníze na Vašeho nezdárného syna. Nepotěšila jsem Vás, soucítím s Vámi ohledně syna, fakt nevím, jak bych takové své nezvladatelné darebácké dítě řešila, pro rodiče je to těžké a smutné. Pro matku nebo otce je jeho dítě jeho dítětem, i když to už je dávno dospělé. Ale nemůžu s Vámi soucítit, co se týká Vašeho zničeného vztahu s přítelem. Třeba se rozbouřené vlny zklidní a on své zklamání z Vás překoná a dáte se znovu dohromady tam, kam se přestěhoval, ale jako jeho dcera bych mu silně rozmlouvala jeho návrat k Vám, kdyby o něj ještě stál. Začnou chodit na obhlídku zájemci o koupi domu, sbalte své věci a fofrem do bytu. Požádejte o pomoc syna a zkuste požádat i jeho otce (pokud spolu mluvíte).

• 23. 8. 2020 15:02

Kara1 (neregistrovaný)

Jestli ale v bytě pobývá syn, tak by bylo nebezpečné nastěhování Vašich věcí. Jestli po něm půjde exekutor, zabaví i Vaše věci. A jestli syn fetuje, tak Vám je rozprodá nebo zničí. Každopádně bydlení musíte řešit rychle. Co Vaše matka?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).