Pokud již bylo vaše místo opravdu zrušeno, máte nárok na odstupné. Zaměstnavatel vám může předat výpověď po vašem návratu z rd (pokud došlo ke zrušení například celého pracoviště tak i dříve), výpovědní doba trvá měsíce a začíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi. Po výpovědní dobu nemusíte docházet do zaměstnání, půjde o překážku na straně zaměstnavatele s náhradou mzdy. Nárok na odstupné vznikne.
Jestli se vám nabízená pozice nelíbí, souhlasit se změnou druhu práce nemusíte a počkáte na předání výpovědi.
Ve dvou směrech nemáte pravdu:
1. Tazatelka nečerpá RD (ta jí skončila v říjnu 2019), ale neplacené volno, takže výpověď může obdržet kdykoliv.
2. Tím, že čerpá neplacené volno, během výpovědní doby nebude dána překážka v práci na straně zaměstnavatele, nebude jí náležet náhrada mzdy ve výši průměrného výdělku.
Myslím, že 2 platí v případě, že jí do dnešního dne bude doručena výpověď pro nadbytečnost. Pokud by byla doručena až zítra nebo během září, bude výpovědní doba do 30.11.2020 a ona by se vracela 1.11.2020, tedy 1 měsíc (případně měsíce dva, podle toho, kdy by byla doručena nebo předána výpověď )by pro ni zaměstnavatel neměl práci a byla by doma na překážkách ze strany zaměstnavatele, nebo se mýlím?
Samozřejmě, že když se během výpovědní doby čerpá neplacené volno, není dána překážka v práci na straně zaměstnavatele, nenáleží náhrada mzdy ve výši průměrného výdělku.
Ale záleží na tom, kdy bude skutečně výpověď doručena. Podle dotazu se tak ještě nestalo.
Jestli jí doručí výpověď ještě dnes, tak platí vaše 2.
Jestli až zítra nebo později, tak neplatí.
Pokud vycházíte z toho, že se má vrátit za dva měsíce = 31.10.2020 (což opravdu není listopad), a výpověď bude doručena dnes, posledním dnem PP bude 31.10.2020 a protože je to sobota, opravdu jí náhrada nebude náležet (leda by měla na sobotu naplánovanou směnu).
Jestli ale dnes výpověď doručena nebude a ona se 31.10.2020 vrátí do práce, tak neplacené volno jí skončí dříve, než uplyne výpovědní doba a náhrada by jí měla náležet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 8. 2020 21:04
Dobry den,poradite prosim?
V rijnu 2019 mi skoncila RD a pozadala jsem zamestnavatele o neplacene volno do rijna 2020.Za 2 mesice bych se tedy mela vratit zpet,jenze moje prac.pozice byla zrusena..Zamestnavatel mi nabizi pozici jinou a za mzdu polovicni nez jsem mela pred RD.Mam v tomto pripade narok na odstupne?Mam z toho pocit,ze me tlaci do vypovedi z me strany.Dekuji