Děkuji za reakci já potřebuji vědět zdali se mohu se zamecnikem a za asistence třeba městské policie dostat dovnitř do bytu.
víte, co chcete? tvrdíte, že se vystěhovala, a teď, že o ni máte strach.
je tedy byt vystěhován nebo ne?
proč nemáte klíče od svého bytu? obvyklé je, že majitel klíče má, a pro "klid" nájemníků ho má v nějaké zapečetěné obálce, aby ho použil pouze v případě nouze (havárie v bytě když nájemníci nejsou k zastižení apod.)
takže jaký je skutečný stav? je byt vyklizen a odstěhovala se?
Je to Váš byt a má být vyklizený. Nevidím důvod, proč byste se měla zdráhat dostat se dovnitř. Naco policii? Jestli se uvnitř něco stalo, budete ji volat po otevření. Stejně budete měnit zámek, tak se tam nějak dostaňte, nejlépe se svědkem, a všechno ofoťte a zapište. No a pak ji budete shánět nebo počkáte na kontakt. Co vy ostatní na to?
Na co Policii ?
Policie , ani městská se s vámi vůbec nebude bavit.
Není to její problém a nebude to řešit.
Vůbec nevidím problém v tom, byt nějakým způsobem otevřít.
Pak si dát vlastní zámek a tvrdit, že klíč jsem měl z dřívější doby, nebo mi ho dala nájemnice. Myslím, že nájemnice si stěžovat nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
5. 9. 2020 17:42
Dobrý den chci se zeptat prosim jak mohu postupovat nájemnice na neplatnou nájemní smlouvu, včera se již vytehovala a dnes mělo dojít k předání bytu. Samozřejmě k tomu nedoslo co mohu v této situaci dělat jako majitel bytu. Děkuji