Když jsem se nyní zajímala o potvrzení, zda bude dál student, nebo ne, tak jeho otec mi řekl, že dál studovat nebude, že skončil, že jel za prací do zahraničí. Co tedy s tím? Mám pouze potvrzení od školy na období od září 2019 do září 2020 s tím, že byl studentem. Děkuji za odpověď
Volala jsem si na školu. Ano, vystaví potvrzení, ale jen na vyžádání studenta a zašlou to jen studentovi. Takže pokud mi to on nebo jeho otec nedodá, tak se vůbec nedozvím, kdy vlastně školu ukončil. Pro mě jako mzdovku je to blbé, taky se nemusím dozvědět nic. Nechám si aspoň upsat otce do prohlášení a ať mi sám uvede, kdy syn školu ukončil a podepíše se pod to. Jinak nemůžu nic.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 9. 2020 9:32
Dobrý den, zaměstnanec přinesl potvrzení o studiu syna na vysoké škole od 9/2019-9/2020. Dozvěděla jsem se, že už ve studiu pokračovat nebude. Dala jsem mu poslední slevu na dítě za srpen 2020, do konce prázdnin nikde nepracoval. Je to tak v pořádku? Za září už nárok na slevu nemá! Děkuji za odpověď