Možná její mzda za září není tak velká, aby jí mohli strhnout celou přečerpanou dovolenou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 9. 2020 12:20
Dobrý den,
Nastoupila jsem k Zamestnavateli 1.7 kdy byla sepsana zkusebni doba v delce 3.mesicu. Mela jsem ve vyplatnich paskach narok ma 10 dnu dovolene. Muj zamestnavatele mi vsak behem 2.mesicu po domluve proplatil vsech 10. Dnu dovolene. Nyni jsem ve zkusebni dobe dala vypoved k 11.9.2020 při podpisu výpovědi mi bylo receno ze nemam narok na dovolenou kterou nemam odpracovanou a tedy jsem mela narok pouze na 3 a pul dne z 10.dnu. Nyni byl sepsan papir o vzniklém dluhu, jako by pujcky od zamestnavatele a nyní nevim jak mam jednat. Mam ji zbytek 6,5 dne zaplatit ci je to chyba zamestnavatele ze mi dovolenou dal... A kdyz to bylo sepsano jako formou vraceni penez pujcky, da se proti tomu nejako jednat? Jsem v insolvenci a osobnim bankrotu a nerada bych dalsi potíže. Dekuji Vam za odpoved.
Halamková