mám dotaz ohledně pracovní náplně. V minulosti zaměstnavatel zrušil pracovní pozici a sloučil vše do jedné (asistentka, účetní a částečně personalista), nyní se rozhodl, že na tuto pracovní pozici přidá i pokladnu. Časově nelze v 8 hodinách zvládat ani původní pracovní náplň natož nyní i s pokladnou. Nebude klid na práci, budu vytrhována z účtování několikrát denně nehledě na odnos tržeb do banky a také poštovní pochůzky, které mi mají také přidělit.
Lze se nějak bránit?
dobrý den, jestli se dá nějak bránit, to vám neporadím, zkuste se zaměstnavateli to vysvětlit. Já abych měla klid na práci, tak chodím v brzkých hodinách do práce, ale pak jdu v 14hod domů, záleží jestli toto váš zaměstnavatel by akceptoval. A nebo prostě dát výpověď
Pro xy. To není mimo realitu, to je realita. Kde jsou výrobní podniky, tak tam se takto pracuje. A tady by vám každý dělník řekl, že vy jste mimo realitu.
to nebylo na vás, ale na aion. já dělám sice v kanceláři, ale taky od šesti. tak mě právě zarazila paní judr, že když u nich chce někdo odejít v 17,00, tak by si měl brát půl dne dovolenou ( z toho mi vychází, že by měli mít pracovní dobu minimálně do 21,00)
Jak to myslíte? V čem spočívá neznalost xy? Naopak - napsat, že Vás pobavilo, že některým končí pracovní doba ve 14 h a jdou domů zní, jako byste neznala jiná pracoviště, než "to vaše" (kde zřejmě začínáte pracovat v poledne nebo možná později).
23. 9. 2020 14:40
Dobrý den,
mám dotaz ohledně pracovní náplně. V minulosti zaměstnavatel zrušil pracovní pozici a sloučil vše do jedné (asistentka, účetní a částečně personalista), nyní se rozhodl, že na tuto pracovní pozici přidá i pokladnu. Časově nelze v 8 hodinách zvládat ani původní pracovní náplň natož nyní i s pokladnou. Nebude klid na práci, budu vytrhována z účtování několikrát denně nehledě na odnos tržeb do banky a také poštovní pochůzky, které mi mají také přidělit.
Lze se nějak bránit?
Děkuji za Váš čas