dotazující osoba je evidentně dle obsahu dotazu mdlého rozumu, dle formy bez základního vzdělání, tak po ní nemůžete chtít, aby ještě věděla kam píše. prostě asi měla potřebu někam napsat své "trápení". teď budu hodně hnusná, ale jak jsem proti potratům, v některých případech dobře, že ta možnost je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
25. 9. 2020 23:33
Dobrý den, příběh který se mě stál se stal už před 7 mesici.prosím vás bivaly partner mě mlátil a tak jsem ho udala na policii dostal podminku, policie mi říkala že když bude mít nějaké nové informace tak může kdykoliv otevřít případ snaží se všude najít nějaké důkazy že je to blbost . Říkal mi že jsem se dopustila trestního činu když jsem v době kdy se případ řešil byla na potratu a nedala jsem mu to vědět. Tím pádem jsem se podle něho dopustila trestního činu. Je to pravda?Bydlí semnou a podle toho jak semnou někdy volá tak mě přijde ,že ty hovory nahrává protože je z toho vidět, že se snaží být ohleduplný myslíte že když tohle dělá tak to může nejak ovlivnit případ? I když by to řešil až mu zkonci trest tak může nejak s tím hýbat? Mohlo by se to nějak obrátit proti me? Pokud ano,jak tomu mohu zabránit aby mě nakonec neobzalovali za krivi obvinění, nebo nezavřeli do vězení ? Mohu požadovat od policie zpětné spíš z vyšetřování ? Předem děkuji za odpověď.