Zaměstnanec může zrušit PP okamžitě za podmínek daných ust. § 56 ZP.
Není-li sjednána zkušební doba (nejedná se o lhůtu, ale o dobu a u nevedoucího může činit až 3 měsíce ode dne vzniku PP), dále přichází v úvahu dohoda o rozvázání PP.
Citované ustanovení obsahuje 2 zrušovací důvody, lékařský posudek poskytovatele PLS není ve hře, takže zbývá nevyplacení mzdy, její náhrady nebo jakékoliv jejich části ani do 15 dnů od splatnosti.
Zmiňujete slíbené bonusy coby % z obratu ordinace. V této souvislosti mám tyto pochybnosti:
1. % z obratu ordinace nutně nemusejí být mzdou coby odměnou za práci (dříve se jednalo o tzv. podíl na zisku).
2. "Slíbené" ještě neznamená vymahatelné. Aby se jednalo o žalovatelné právo, zaměstnavatel by musel o tomto právu rozhodnout (při vědomí, že se jedná o mzdu - viz 1.
3. ZP sice zmiňuje jakoukoliv část dlužné mzdy (opět viz 1.) nebo její náhrady, ale judikatura NS jednoznačně řekla, že se musí jednat o takovou dlužnou částku, jejíž nevyplacení ohrozí zaměstnance na obživě.
Nedodržování zásad hygieny vám ukončit PP neumožňuje, resp. můžete dát výpověď, ale pak poběží nejméně 2měsíční výpovědní doba. Nebo se dohodněte.
Dobrý večer,
velice Vám děkuji za Váš odborný příspěvek. Poslední bych se chtěl zeptat, zda tedy je mzda podle smlouvy viz příloha vymahatelná?
Smlouva:
https://i.ibb.co/zxFg031/Screenshot-2020-09-27-19-49-36-821-com-miui-gallery.jpg
Dodatek ke smlouvě:
https://i.ibb.co/JmRbxfC/Screenshot-2020-09-27-19-49-30-742-com-miui-gallery.jpg
Děkuji, Z.
Z poslední věty dodatku k PS dovozuji, že % z obratu NEJSOU složkou mzdy (náleží mzda A ....).
Upozorňuji, že nejsem ekonom, ale jako laik bych předpokládala, že obrat je kategorií vztahující se k určitému předem stanovenému období - možná někdo upřesní.
I když se o složku mzdy s největší pravděpodobností nejedná (vnitřní předpis je - není, zpřesňuje?), neznamená to, že by příslušná částka nebyla vymahatelná. Jenom nemůžete zrušit PP okamžitě z důvodu jejího nevyplacení- viz § 56 ZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
27. 9. 2020 16:41
Dobrý den,
nastoupil jsem do nové práce, kde nejsem zcela spokojen s vedením chodu ordinace a proto bych chtěl dát výpověď, bohužel nemám dvouměsíční zkušební lhůtu, a proto bych se chtěl zeptat, zda například nevyplacení slíbených bonusů (% z obratu ordinace) nebo nedodržení zásad hygieny (zdravotnické prádlo není práno ve specializovaných prádelnách) by mi umožnilo okamžitý odchod?
Děkuji a jsem s pozdravem Z.