Vysoké školy zpravidla potvrzují jeden semestr nebo celý rok (Ale v jednom režimu jedou stále) Tohle mi připomíná situaci s naším zaměstnancem, resp. jeho dítkem - studentem. Taky měl najednou jen jeden semestr a nakonec se zjistilo, že vlastně vůbec nestuduje. A bohužel rodina na to přišla, až když jsem si stála za svým a vyžadovala platné potvrzení. Váš případ je dost podobný - 11.9.-31.5 je jeden semestr - asi neudělal/la zkoušky a ukončili studium a od srpna je znovu zapsán/a? Určitě bych si vyžádala potvrzení s razítkem a podpisem - potvrzení o studiu si studenti mohou vytisknout sami a následně si ho nechají potvrdit na studijním oddělení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
5. 10. 2020 14:10
Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnankyně mi přinesla "potvrzení o studiu" dcery na VŠ, na období od 17.8.2020 do 30.9.2021. Potvrzení nemá razítko ani podpis. Musím jí to vrátit aby mi to tam nechala doplnit ? A teď jsem přišla na to, že vloni mi přinesla potvrzení na období od 11.9.2019 do 31.5.2020. Neudělala nějaké zkoušky, tak ještě pokračuje ve studiu. Mám od ní chtít ještě potvrzení o studiu od 1.6.2020? Předem děkuji