Již jsem se mi asi po celém dni podařilo zjistit, kde je problém.
Pamica počítá průměr pro dovolenou klasicky 1-2/2020 ze základní mzdy plus příplatků : opdracované hodiny, ale nevím, jak to má být v březnu, kdy byl zaměstnanec na 60 % výdělku doma na překážce zaměstnavatele. My průměr přepočítáváme z těch 60 %, ale Pamica 100 %. Prosím neporadí někdo, jaký výpočet je správný?
Nejdřív jste psala: "Klasický výpočet je hrubá mzda bez náhrad : odpracované hodiny."
Teď píšete: "My průměr přepočítáváme z těch 60 %"
V březnu byl na překážkách, bral náhradu mzdy, tak se vám ve výpočtu nemůže březen objevit. Možná jsem vás jenom špatně pochopila, hoďte sem čísla, jestli to tak není.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
15. 10. 2020 13:21
Dobrý den, prosím o radu, jestli toto nikdo již neřešil. Používáme program Pamica. Do dnešního dne s ním nebyl problém, ale nyní jsme si všimly, že špatně počítá průměr pro dovolenou od doby, kdy byla v březnu zadána překážka na straně zaměstnavatele a byla zaměstnanci tedy až do července vyplácena náhrada mzdy. První kvartál počítaný z roku 2019 byl OK, ale průměr počítáný na 2.Q z 1.Q 2020 nesedí o 30 Kč (Pamica ho počítá vyšíí). Neřešil prosím někdo podobný problém?
Klasický výpočet je hrubá mzda bez náhrad:odpracované hodiny.
Děkuji moc.