Nikdo? Ani Jasná princezna neví? ... Volala jsem kvůli tomu na sociálku a tam mi řekli, že zaměstnavatel platí karanténu (pokud zaměstnance nevezmou na testy hned tak klidně 14 dní), a pokud hned poté zaměstnanec onemocní a má pracovní neschopnost s jiným číslem - pak platí opět zaměstnavatel 1-14. dní. Nikdo z mých kámošek mzdovek nevěděl, proto to sem píšu. Kéž by si to přečetli ti kdo to potřebují. Odkaz je prý v komentáři zák. o nem. poj. §23.
Máte pravdu, pokud navazuje při karanténě další nemoc (nejdříve karanténa, pak např. při pozitivním nálezu má neschopenku) platí zaměstnavatel znova 14 dní (před tím jen dobu, než je vystavena neschopenka, max. 14 dní klasicky).
Včera jsem zrovna také konzultovala na sociálce.
Pokud navazuje neschopenka bez karantény, platí zam. jen prvních 14 dní, pak pokračuje sociálka.
I já mám stejnou zkušenost.
Jenom z 5ti zaměstnanců, kteří onemocněli coronavirem to udělal pouze 1 lékař.
Dva zaměstnanci měli vystavenou rovnou PN, kde nebyla psaná karanténa a dva zaměstnanci zase měli po celou dobu jednu PN s poznámkou KARANTÉNA - před testem i po pozitivním testu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
26. 10. 2020 12:44
Dobrý den, pokládám dotaz jestli je pravdou, že po ukončené karanténě, kdy ani hodinu zaměstnanec neodpracoval a rovnou nastoupil druhý den do další pracovní neschopnosti, musí opět platit zaměstnavatel dalších 14 dní náhradu? Prosím kdo jste se s tím setkali abyste napsali. Děkuji velice!!