eNeschopenky mi chodí datovkou, věštšina pozitivních zaměstnanců (a tudíž opravdu v karanténě) má v kolonce Profese napsanou skutečnou profesi (např. udržbář) a jiný slovo karanténa. Já sama měla covid, na eNeschopence jsem měla napsáno "účetní", žádná karanténa. Lékaři v tom sami mají hokej..............a neumí to vypisovat.
Pa.
mě chodí eNeschopenky dvěma proudy: jednak do datovky , a potom se mi to stahuje přímo do programu. Při stahování přímo do programu mám k dispozici kolonku Poznámka, a tam je uvedena právě ta profese. Zkuste se ještě jednou podívat do vašeho programu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
5. 11. 2020 10:40
Dobrý den, prosím, jak poznáte z eNeschopenky zda se jedná o nemoc či karanténu. Lékař zaškrtne u profese - karanténa, ale já to na informaci o dočasné prac. neschopnosti nevidím. Zaměstnanci mají informovat zaměstnavatele, že se v jejich případě nejedná o „běžnou“ dočasnou pracovní neschopnost, ale o nařízenou karanténu.“ Oni neví, co jim lékař zaškrtne. Nějak tápu, děkuji za objasnění.