Krizové OČR a VD

• (neregistrovaný)

6. 11. 2020 9:57

Dobrý den,
    prosím vás o radu, máme jen jednu zaměstnankyni, která v říjnu byla na OČR z důvodu uzavření školy za říjen 12 dní, jde mi o vyloučené doby, program mi je zkrátí na 9 dnů za říjen, vím, že u "normálního" ošetřovného je to tak v pořádku, pokud trvá déle, než 9 dní, ale jak je to prosím u tohoto, zkrátil mi to program (Vema) dobře? Nebo to musím zadat jinak, ovšem nevím jak.
    Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 11. 2020 12:15

. (neregistrovaný)

Používám jiný program, dnes zveřejnili aktualizaci programu programu s povolením nepřítomnosti "Ošetřovné – uzavření škol. zařízení" pro období říjen 2020 – červen 2021.

Zkuste poslat dotaz mailem nebo přes stránky vema.cz společnosti Solitea, a.s., zda bude mít Váš program také aktualizaci, případně kdy.

• 6. 11. 2020 12:46

Pa. (neregistrovaný)

U krizového ošetřovného musíte zadat do formuláře F64 do kolonky Zvláštní úprava sazby = 1 (krizové OČR). Já teď v říjnu nikoho nemám, budu to řešit až v listopadu, takže nevím, jestli to může být tím...... zkuste, jinak napiště na zákaznický web.

Pa.

• 6. 11. 2020 13:22

pam (neregistrovaný)

Děkuji, už jsem na to také přišla, samozřejmě až po napsání na zákaznický web :-/. Určitě je to tím, po zadání hodnoty 1, už se chyba neukazuje a vyloučené doby jsou také správně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).