Dobrý den,
prosím, už nevím, kde hledat. Pročítala jsem otázky na webu MF, ale furt mi není jasné. Jsme malé s.r.o. (manželé), já jsem zaměstnaná v tomto s.r.o. na pracovní poměr, mohu žádat o kompenzační bonus pro malá s.r.o.? Nerozumím tomu porovnání příjmů z posledních 4 měsíců, příjem jsem měla ze zaměstnání v této společnosti, ale v zisku nejsme. Jak se tedy posuzuje příjem jakožto společníka?
Dobrý den, prosím o radu, zda mám nárok na kompenzační bonus, pokud jsem osvč hlavní činnosti v oboru výroba keramických výrobků, výroba je omezena z důvodu malého odbytu výrobků, děkuji Klímová
Důvodová zpráva Návrhu zákona o kompenzačním bonusu v souvislosti se zákazem nebo omezením podnikatelské činnosti v souvislosti s výskytem koronaviru SARS CoV-2
II. Zvláštní část, k § 6
11. 11. 2020 15:09
Dobrý den,
prosím, už nevím, kde hledat. Pročítala jsem otázky na webu MF, ale furt mi není jasné. Jsme malé s.r.o. (manželé), já jsem zaměstnaná v tomto s.r.o. na pracovní poměr, mohu žádat o kompenzační bonus pro malá s.r.o.? Nerozumím tomu porovnání příjmů z posledních 4 měsíců, příjem jsem měla ze zaměstnání v této společnosti, ale v zisku nejsme. Jak se tedy posuzuje příjem jakožto společníka?
Děkuji