Myslíte seznam zaměstnanců? "Ježišmarjá", to nemůžete jen tak přepsat. Nepochopila jsem "přepíšu tu původní". Napíšete seznam zaměstnanců, které máte v pracovním poměru v době vyúčtování a náhrady mzdy budou asi jiné než na jaře. Radši bych si na to vzala mzdovou účetní. Přeji hezký večer.
Tak když se dostanete do vyúčtování, tak napřed nahrajete původní žádost. Potom se vám to už rozbalí. Musíte si vybrat ze tří možností. Ta prostřední je antivirus plus /100%/. No a seznam zaměstnanců si uložíte na disk, vyplníte a znovu načtete. Vygeneruje Ve vám i dodatek. No já to tak dělala a peníze už mám na účtě. A ještě jedna možnost, na stránkách této aplikace je videonávod. To Vám nepomůže? Mě teda hodně pomohl. Taky jsem v tom tápala a pěkně se zpotila. A dost jsem nadávala. Přeji hezký večer
Děkuji, návod, všechno načtené, už jsem včera odeslala, to vím.
Ale myslela jsem, že to mám špatně, jelikož v tom vyúčtování se mi nepřeklopila
tabulka na 100 %, pořád 80%.
Ale asi už vím, mylně si myslím, že posílám tabulku, ale údaje o částkách
se vlastně přepisují do vyúčtování, které stáhnu jak píšete (ne tabulku).
Tam to mám dobře. Odeslány oba formáty. Paní z pracáku zatím nevolala, tak asi ok,
uvidím.
Děkuji Vám a taky přeji hodně úspěchů :-) hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 11. 2020 13:52
Chystám se zpracovat a odesla žádost o Antivirus A plus.
Žádali jsem již na jaře- teď od 22.10. - zaměstnanci - uzavření penzionu.
Prosím, začnu vyúčtováním - ta tabulka v excelu - přepíšu tu původní?
Tak se v tom motám, vůbec nevím...
Moc děkuji za nakupnutí ...