no tak mě by odradilo už to vaše - mé bývalé nadřízené je přes 50, nemyslím si, že by někdo očekával, že takto zkušený člověk bude mít pracovní výdrž jako 20...
já bych to tedy očekávala. znám hodně účetních 50plus a elán a výdrž mají mnohdy násobně vyšší než ty dvacítky podle vás se svatým nadšením. plus zkušenosti a znalosti k nezaplacení.
no mě už 50 bylo, a práce jak co do kvality tak i kvantity zvládám víc než dřív. jde o to, o jaké výdrži píšete :-)
Dobrý den, plně s Vámi souhlasím. Kolik je asi pisatelce let, že dokáže negativně mluvit o 50+. Vždycky se říkalo, že účetní zraje jako víno. Ano, každý musí získat zkušenosti, ale když přijde na konkurz uchazečka a první co je, tak řekne "to neumím, to mě naučíte", jsem v pozoru. Mohu naučit program, seznámit s organizační strukturou firmy, ale rozhodně nemohu suplovat ekonomickou školu nebo rekvalifikační kurzy. Mladým chybí úcta ke starším a pokora. Leckdy jím však nechybí sebevědomí.
dobrý den, jak píšete "dělá se kupa nesmyslů", aby jste mohla posoudit, zda to jsou nebo nejsou nesmysli, musela by jste do účetnictví dané firmy proniknout a teprve tak za rok, dva navrhnout změnu. Možná pro vás je to nesmysl, ale třeba to má význam, který nevidíte. Neumím si představit, že vás bych ve firmě měla, protože my také děláme "kupu nesmyslů" pro laika, který o našem účetnictví nic neví, věřím, že jsou to pro vás zbytečnosti. Dovedu si vás představit, jak máte po týdnu od nástupu do nového zaměstnaní potřebu přeorganizovat podle svého, ale ono to takto nefunguje. Vlastně jsem nepochopila proč jste sem napsala, že všichni to dělají špatně, jen vy a vaše kolegyně, která nemaká podle vašich představ jste to dělali dobře? Neumím si představit, jak můžete hodnotit účetnictví firmy dle jiných účetních portálů. Jen pro zajímavost, před dvěma měsíci jsme hledali účetní, účetní co se nám přihlásili, měli zajímavé CV, a při základním testu, který jsem jim předložila, mi účtovali občerstvení na 512, nárokovali DPH a pletli si závazek a pohledávku. Jo, najít dobrou účetní to je problém a od toho se pak vyvíjí účetnictví firmy. Co poradit, studejte a pak se osamostatněte a dělejte si přesně podle svých představ.
Samozřejmě že to program hlídá, ale jsme jen lidi a nějakou chybu udělat můžeme. Minimálně na konci roku se finanční účetní podívá, jestli souhlasí zůstatek na účtech s tím, co by mělo být podle posledního přiznání. Někdy se např. nějaký pozdě dodaný doklad omylem zaúčtuje do období, za které už bylo podané přiznání, nebo se může splést úhrada (to jen teoreticky, nepamatuji že to by se mi někdy stalo). A samozřejmě před podáním KH si kontroluji čísla dokladů a také to, jestli jsou tam zahrnuté všechny doklady s PDP a v přiznání vystavené intrakomunitární, toto mi dělalo trochu problém hlavně než jsem se sžila s programem, který používáme poslední 3 roky.
no tak tím pádem vůbec nevím, co tazatelka zaměstnavateli vytýká. to vše co píšete dělám automaticky, jen tomu neříkám kontrola DPH na účetnictví. stavy účtů kontra přiznání mi hlídá program, na čísla dokladů a dič mě upozorňuje program taky hned když je doklad pro kh, pdp mi hlídá taky program, shodu účtu a položek v přiznání dph/kh mi taky hlídá... tak nevím, co si představuje, že ten zaměstnavatel dělá blbě. pokud ji ta její neproduktivní paní účetní učila tyhle věci "ručně" pravidelně kontrolovat a říkala tomu kontrola DPH na účetnictví, asi bych vyměnila učitelku nebo program. zajímalo by mě, kolikrát po té "kontrole" přišly na chybu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 11. 2020 10:10
Dobrý den, v minulosti bylo pár dotazů na toto téma. Před rokem a půl jsem dělala fakturantku. Po roce a půl jsem se posunula na samostatnou, provozní, senior účetní. Zkrátka díky své nadřízené získala praxi od účtování prvotních dokladů, přes DPH a KH až po inventury účtů. Bohužel na vedení samostatného účetnictví to nestačí, nezvládnu ještě sama zavřít rok. Naši firmu nuceně zabrali a moje "vyučování" tedy skončilo. Účetnictví mě baví, jenže stále narážím na firmy, kde se dělá kupa nesmyslů a věci jako kontrola DPH na účetnictví nebo zmíněné inventury jsou cosi, o čem nadřízení asi nikdy neslyšeli (alespoň se tak tváří). Jsem v práci jen proto, abych měla na složenky (sama s malým děckem), ale obávám se, že tady za chvíli zblbnu. Moje bývalá šéfová by v mém "školení" pokračovala ráda, zná celý účetní proces, bohužel není žádná firma, ani klient, se kterými by měla uzavřenou spolupráci. Obě hledáme už měsíc... výsledek žádný. Úvod je delší, dotaz bude kratší. Najde se přímo zde někdo, komu nejde jen o rychlý prachy? Kdo si do svého pracovního týmu dokáže vzít buď jednu účetní nehotovou, s chutí se učit a výsledky svého snažení promítat do efektivního chodu firmy? Nebo kdo by radši účetní 2, kde nedostatek pracovního elánu (mé bývalé nadřízené je přes 50, nemyslím si, že by někdo očekával, že takto zkušený člověk bude mít pracovní výdrž jako 20) u jedné bude vyvážen svatým nadšením u druhé a navíc zde bude jistota, že know how bude přenášeno z jedné na druhou? Upřímně, to co jsem zažila na jistých účetních portálech, ať už se jednalo o nabídky nebo poptávky, je hrůza. A nemyslím si, že je to způsobeno pouze dobou... děkuji za odpověď. stujova.olina@centrum.cz