Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 11. 2020 8:32
Dobry den, poradi prosim nekdo se zkusenostmi z uctovani restaurace? Jakym zpusobem je vhodnejsi uctovat o zasobach v kuchyni - A/B - a jaky je pripadne konkretni postup u vasi firmy? Podle jakeho klice jste stanovovali normu priroz.ubytku zasob? Dekuji