Přestupek

• (neregistrovaný)

3. 12. 2020 10:22

Dobrý den
    Chtěl jsem se zeptat,byl jsem zastaven hlídkou státní policie (na udání). Řeším spor ohledně financí které mě byly odcizeny z mého osobního účtu.Mam podezření na jistou osobu,ta mě to popřela a na úkor toho mě policii udal že hulim trávu apod.
    V pátek,hned den poté co policie kontaktovala osobu kterou jsem měl za podezřelého.Me zastavil právě p.Vysetrovatel co má na starosti můj případ.
    Byl jsem vyzván k dejchnuti na přítomnost al.ktery jsem měl 0,0 potom přišel orientační test na drogy.
    Tam mě vyjelo THC,p.Policista mě do očí řekl:
    Tak to už na krev nemusíme co?A já odpověděl že asi teda ne když mám nález pozitivní.
    No a dneska 3.12. mě přišlo rozhodnutí,že jelikož jsem odmítnul na krev tak mám větší sankce.
    Tudis se chci zeptat:Můžu to napadnout že mě zastavil zainteresovaný policista který řeší moje odcizené peníze?Po případě budu chtít videt videozáznamy kde mě policista SAM ŘÍKÁ ZE NA KREV NEMUSÍME.Marihuanu jsem požil 12h před jízdou.Jde mě o to,aby mě daly max sazba za řízení pod vlivem 6-12 zákaz řízení + 2500-20000 pokuty.
    Na tož mě přišlo rozhodnutí o zaplacení 27000 + 12 měsíců zákaz řízení kvůli odmítnutí krve..
    Děkuji za případnou pomoc.
    Jan Pavlík

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).