z dotazu vyplývá, že vám jde o opravdu hodně, tak nechápu, proč dáváte dotaz do poradny, kterou si osobují za podpory hovorky účetní. to chce dobrého právníka (a věřte, většinou neradím brát si právníky, ale vám jde asi o majetek pro vás a děti v řádu milionů, podle znění dotazu)
mě je úplně jedno, kde děti budou. podle mě budou už asi i dospělé. ale majetek jejich otce, potažmo i matky pokud prokáže nárok, je přepsaný na prarodiče, nevíme, kolik mají dětí, kdo všechno po nich bude dědit, jestli je vejlupek jedináček. může se znovu oženit, pak po rodičích sice zdědí on, ale po něm i manželka..... rodiče se můžou na starý kolena zbláznit a darovat majetek sektě, útulku.....možností je milion.
Váš dotaz mi způsobil úsměv na tváři - kamarád udělal to co Váš manžel - dům/cca 10 milionů/ a vše co zakoupil napsal na svou matku. Ze sebe udělal chudáka, který nic nemá a žije v dluzích. A nikoho nezajímalo jak je možné, že paní která je na důchodě si kupuje
nemovitosti atd. za x milionů. A celý život pracovala jako uklizečka.
Takže manželka a děti při rozvodu měli smůlu.
Ale jak už se tu kdysi psalo máme něco přes 2 000 0000 předpisů a norem, třeba najdete právníka, který v tomhle chaosu najde nějakou skulinu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
8. 12. 2020 17:53
Dobrý den jsem vdaná pres25 let. Máme spolu 3 děti. On pracuje jako OSVČ přes 20 let, každý den v práci od nevidím do nevidím, soboty, neděle. Já byla s dětmi sama, domácnost, dům a kolem vše. Na vše sama. Já ho nechala vydělávat velké peníze, a zkupoval majetky a cenné věci a vše přepisoval na své rodiče. Teď na mně zkouší rozvod, že mám odejít a že on nic nemá jen dluhy. Říkal že on nic nemá a že si na vše půjčil od kamarádů. Kteří mají od toho papír., takže jen dluhy. Nejedná se o malé částky za nemovitosti a auta, a stroje pro výkopové práce. Můžete mi prosím poradit zda mám nějakou šanci získat něco. Za to že jsem byla tak hloupá a o vše se starala, nechala ho pracovat a dělala vše pro rodinu. Nemůžu přece skončit na ulici. Nevěřila bych,ze se může něco takového stát. Děkuji M.