Ahojte paní Naty, jestli Vám mohu nějak poradit s řešení dluhů, tak Vám určitě poradím, abyste to splatila co nejrychleji a ono jak to začnete postupně splácet, uvidíte, že se budete hnedka cítit o něco lépe :-) Pokud Vám mohu poradit i třeba nějaký článek, tak se mrkněte třeba zde https://www.financnipomocnik.cz/hledate-registr-dluzniku-k-nahlednuti-vime-zjistit-sve-zaznamy/ , kde je to všechno docela dost hezky rozepsané :) Tak přeji hezký den a hodně štěstí...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
1. 1. 2021 15:18
Dobrý den chtěla bych poprosil o radu půjčila jsem minulý rok kamarádce peníze byla v tíživé finanční situaci,měla dluhy na nájmu.Neboť se známe dlouho a samozřejmě jsem jí věřila nenechala jsem si potvrdit u notáře žádnou smlouvu ani na papír mezi námi dvěma,bohužel mě zradila a dluh mě přestala před 2měsíci platit mám nějakou šanci to řešit soudně když mám jen sms v mobile za poslední rok kde mě píše kdy mě splátku pošle?Jsem z toho dost nešťastná ale dluh je ještě na dva roky a sama nemám na to ho tak dlouho splácet.Děkuji za odpověď