Nepíšete žádné podstatné údaje.
Slova "na chalupě pracujeme" nemají žádnou vypovídací hodnotu - jedná se o běžnou údržbu/úklid spojený s užíváním, o renovaci, o práce spojené s vlastnictvím chalupy, o investice do budoucna či o co?
Podle toho je třeba rozčlenit veškeré platby a přiřadit k nim příslušné doklady, tím si ušetříte u právníka, kterého nepochybně budete potřebovat (zde vycházím z textu vašeho dotazu).
Dobrý den, jedná se o opravu střechy, Nové okna, dělaná fasáda, kompletní nová koupelna, výměna nových kabelu v celé chalupě, Nové podlahy. Většinu práce jsem dělal sám. Jen zapojení elektřiny a bojleru do rozvaděče dělal elektrikář. Přívod vody do chalupy a kanalizace. Nové vrata. Jsou tam ještě malé drobnosti. Jinak všem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Dobrý den, ten svůj podíl chce prodat až se celá chalupa opraví. Byl to starý dům který potřeboval rekonstrukci. A mě už došly peníze. Máme děti a ty taky něco stojí. I když jsem většinu dělal sám,,tak materiál se kupoval. Teta je arogantní a nenechá se přemluvit, chce co nejvíc peněz pro svého tchana co to po ní vyžaduje. Z jeho strany byla i nabydka že by jsme se s tetou rozdělili na půl o chalupu, a pak by prý možná něco přidala na opravu. Ale ne moc je prý důchodce. Děkuji a přeji hezký den..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
2. 1. 2021 21:52
Dobrý den, mám prosbu. Vlastníme chalupu z 75% a dalších 25 % má naše teta. Na chalupě pracujeme jenom já a má žena. Teta tam nejezdí, řekla že do toho nebude investovat. Počká si až chalupa bude hotová a pak za nejvyšší nabídku nám to prodá, nebo jiným. Co máme prosím dělat. Potřebuji poradit. Děkuji