Dotaz

• (neregistrovaný)

5. 1. 2021 20:27

Dobrý den. Dotaz. Od 24,7 mám neschopenku. Jsem po operaci. Asi 10.8 jsem zažádal o částečný důchod. Lékař mě předepsal lázně do kterých jsem odjel 19,11 Ty trvaly do 17,12 Když jsem byl v lázních tak mě 27,11 přišel dopis z OSSZ.Ten jsem bohužel nemohl vyzvednout. Po příjezdu toho 17,12 byl ve schránce.Byl to posudek o invaliditě který mě schválily ke dni 10,11. 2020 První kontrolu po operaci jsem měl 4,1 2021 kde mě doktor pustil do práce. Hned druhý den jsem jel ke svému lékaři ukončit marodní.Ten mě řekl že nemůže a ani lístek na peníze nemůže.protože si mě převzali v těch lázních a neposlali to zpět.Tak jsem volal do těch lázní kde mě pan ředitel Maršík řekl že to do toho centrálního odeslal 19,12 2020 Tak jsem volal na OSSZ do Teplic a tam mě řekli že mě taky nemůžou ukončit marodní a peníze za marodní prý taky nedostanu. Při dotazu kdo mě ukončí neschopnost mě bylo řečeno že neví. Do zaměstnání nastoupit nemohu.protože jsem v marodním které mě nikdo nezaplatí a já nevím co dál.Kdo udělal chybu? Jak z toho ven_? Moc děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).