Chcete tím říct, že Váš program pracuje tak, že ukáže hrubou mzdu při odpracování celého měsíce a pak hrubou mzdu při odpracování necelého měsíce (kvůli nemoci) a ukáže částku, o kterou je ta hrubá mzda nižší oproti tomu, kdyby odpracoval celý měsíc (tj. o 7850 Kč)?
Náhrada za nemoc se odvíjí od toho, jaký má ten člověk hodinový průměr v tom čtvrtletí. Z Vašich údajů nelze nic vypočítat ani zkontrolovat.
Já to věděl! Byl dobrý a levný, vždycky ochotně poradil, ale rozumím, že ve skoro 70 letech má každý nárok aspoň ubrat.
Asi se tu nesmí dělat reklama, ale já jsem šel do "toho nejpoužívanějšího" (i když jestli to ještě platí, po loňské megafúzi účetních softwarotvůrců ...).
V rámci samostudia (a nedostatku jiné práce;-) jsem si tam naházel zpětně mzdy i za rok 2020 a trvalo mi to asi stejně dlouho, jako když jsem v roce 2006 přecházel se mzdami na BBjL.
Když mi před lety končilo podvojné účto, sám pan doktor mi tehdy doporučil "ten nejpoužívanější".
Já bych osobně bych při 3 zaměstnancích do žádného mzdového SW neinvestovala. Stačilo by mi vyrobit mzdový list dle požadovaných náležitostí a s patřičnými vzorečky v excelu (samovýroba SW ha ha). To však znamená také patřičnou znalost mzdové problematiky, kterou ale potřebujete i při používání jakéhokoliv SW+ detailní znalost jeho funkcí. Při neustálých změnách v předpisech a tím i nutných upgrade SW, není chyba při výpočtu mezd v SW žádnou výjimkou, jak z této diskuse i vyplývá. Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 1. 2021 11:03
Dobrý den! Při náhradě za nemoc zaměstnance se mu za 9 dní odečetlo 7850 korun.
Náhrada se vypočítala na 8.360,-Kč. Je možné , že náhrada je vyšší než odečet na nemoc?
Děkuji