Servírka - jaká riziková kategorie

  • 11. 1. 2021 11:31

    Dobrý den, prosím o radu, do jaké kategorie rizika z hlediska BOZP byste zařadili servírku - obsluhu v kavárně? Já myslím, že je to 2 a riziko 2 fyzická zátěž, jak to vidíte vy? Moc děkuji!

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 1. 2021 13:44

      Tomáš Neugebauer (neregistrovaný)

      Zařazení práce do příslušné kategorie není snadná záležitost. Provést ji v elektronické diskusi, aby měla smysl a naplňovala požadavky právních předpisů, nelze!

      Doporučuji obrátit se na zaměstnavatele servírky. Ten musí mít provedenu kategorizaci prací podle konkrétních podmínek výkonu práce na pracovišti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).