Někde u druhé rakoviny ( nebo to byla sebevrazda?) se mi pomíchalo, kdo je kdo, takže za mě NE.
krásná ukázka šmejdů, kteří takhle po internetu z hlupáků tahají peníze. viz zamilované fosílie, které posílají statisíce potenciálním ženichům, aniž by je kdy viděly, či pánové, zachraňující nemocné neznámé krásky :-)
a možná to i patří sem na účetnictví, neb jeden z mediálně známých případů byla právě obstarožní účetní, která takhle dokázala neznámému poslat 110 mega :-)
https://www.echo24.cz/a/wtYXK/devet-let-pro-zamilovanou-ucetni-neznamemu-poslala-110-milionu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 1. 2021 23:17
2.5 roku jsem si psal sms s jednou vzdálenou ženou a nikdy jí neviděl ani neslyšel. Chtěla, abych se k ní odstěhoval a já ji odmítal. Pak mi prozradila, že umírá na septický šok, protože darovala orgány své dceři, kterou vychovává její sestra v Austrálii. Seznamuji se s jejími kamarády, Petrem a Terezou a začíná čilá komunikace, která mi pomáhá překonat bolest. Petr mě po měsíci žádá, zda bych mu šel za svědka, prý spěchá, má rakovinu prostaty a Tereza to neví, je těhotná a těší se na svatbu. Najde lékařskou zprávu a zhroutí se. Je to holka z ulice, tak píšu psycholožce o radu. Večer mi Petr ze služebky píše, že Terka spáchala sebevraždu a probdím noc, abych se ráno dozvěděl, že byla fingovaná, pomsta Petrovi. Mezitím se vrací domů sestra s holčičkou. Prý mi má bohatá kamarádka odkázala majetek za téměř 2 miliony, tak holčičce a dospělým posílám k Vánocům dárky za několik tisíc. Petr před Štedrým dnem umírá, je mi hrozně, ještě jsem se nestačil vzpamatovat ze ztráty kamarádky. Australská doktorka Blanka mi píše, že Tereza, která koktala, přestala mluvit, prý má rakovinu hlasivek, tak jedou na kliniku do Švýcarska. Dobře to dopadne, ale potratí. Já v lednu přicházím o práci kvůli zdr. potížím. Blanka přijela i s ochrankou kvůli dceři, má strach z expřítele a 20. 1. mi píše, že mi zavolá ochranka kvůli setkání. Zvednu telefon a mít slabší srdce, tak to se mnou asi sekne. Po pár slovech jsem si téměř jistý, že je to "zesnulý" Petr, o kterém jsem si měsíc myslel, že je po smrti. První co mě napadne, že možná žije i má kamarádka. Nevím kde bydlí a těžko se to ověřuje. 3 dny jsem na hrozné houpačce, chvíli jsem téměř jistý, že žije a pak zase ne, příšerné.
Pak se mi konečně po 3 měsích lží a bestiálních manupulací povede nepřímo ověřit, že je to celé vymyšlené. Přišel jsem o několik tisíc, ale v porovnání s psychickou újmou je to směšná částka. Během 3 měsíců jsem prožil 2 fingovaná úmrtí, jednu fingovanou sebevraždu, jeden plánovaný pokus o sebevraždu Petra,