Výjimečná žena 2

• 22. 1. 2021 23:41

který ze zoufalství chtěl nabourat dodávkou do mostního pilíře, jednu fingovanou rakovinu a potrat. To velké dědictví, které se pomalu ale jistě rozplynulo, to také mělo svůj cíl, ale nenaskočil jsem na to. Byl jsem šťastný jako blázen, když jsem zjistil, že má kamarádka žije, ale od toho okamžiku jsem počítal i s tím, že jde o naprosto bezprecedentní pomstu milionářky, která nemohla unést, že jí odmítá člověk, který žije od výplaty k výplatě a teď už ani to ne, protože jsem 13 měsíců bez práce, ale to mé exkamarádce vůbec nevadí. Byl jsem přesvědčován, jak je výjimečná – to tedy je! Těším se na vaše rady, ale hlavně mi nepiště, že jsem důvěřivý v… To už vím také.
    Mám ji žalovat pro podvod nebo kvůli psychické újmě? Prošel jsem si 3 měsíce trvajícím psychoterorem, ale to se dá těžko uchopit. Ta „smrt“ Petra těsně před Štědrým dnem nebyla náhoda. Věděla že mi otec zemřel na Štědrý den a záměrně zkazila další Vánoce. Také věděla, že jsem pak měl několik měsíců těžké deprese a měl co dělat, abych to ustál, proto ten kumulovaný útok na mou nervovou soustavu. Požadoval jsem omluvu a vyrovnání dluhů, už nereaguje. Má velký strach o své utajované soukromí. Napadlo mě to celé sepsat (tohle je jen nepatrná část toho teroru), přidat k tomu její fotku a své číslo účtu a oznámit jí, že si ty ukradené peníze vydělám jinak, jestli to není trestné? Děkuji za reakce. L.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).