Děkuji moc za odpověď, ano, je to nejlepší řešení. Lepší to mít v pořádku. Ja jsem se jen zhrozila pri představě že mi paní z FÚ bude zase volat a bude horko těžko popisovat které z tech přiznání platí.
Minuly měsíc jsem zapomněla přičíst 3 faktury a hned ten den ještě podala správně DPH a přišel mi před novým rokem z FU email, které to přiznání platí. Já teda měla za to, ze platí vždy to poslední odeslané.
Paní na FU jsem volala, vysvětlila a ptala jsem se, že když se mi toto stane jestli mam něco někam uvést ze toto je platne a prý ne, že stát se může a je to v pořádku, jen mam počítat s tim ze mi takhle někdo vždycky zavolá a ověří si které platí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
25. 1. 2021 18:53
Prosim moc o rychlou pomoc,
dnes jsem podavala DPH za prosinec,bohuzel jsem udelala chybu, zapocetla jsem do ř.5 a 43 jednu fakturu navíc, ktera patri az do lednového DPH, KH jsem vyplnila už správně, takže jsem opravila a poslala jen nove priznani DPH opravené o tu chybu.
Kontroluju to ted po sobe ještě zpětně a málem mě trefilo. Do příjmu jsem nezahrnula jednu fakturu na necelých 400kc vc DPH. Mam poslat ještě znovu opravené DPH a teda i KH? Není blbe to znovu opravovat?Dnes proste nemam svůj den:-( Dnes to ještě stíham v termínu ale bohužel 2x opraveno DPH a 1x oprava KH.
Nemůžu tech 400kc zahrnout do lednového? DUZP je v prosinci. Platba mi přišla v lednu.
Moc děkuji, S.