Vážená paní kolegyně, taky si myslím, a to jednoznačně, že do "odečtené" nepatří. Měl za tento den příjem, z kterého odvod, takže byl důchodově pojištěn. Tvůrci programu si myslí... ověřovala jste dotazem nebo vám takto vytvořil program po zadání? Já musím tyto případy ošetřit ručně, program nepozná, že půl dne odpracoval.
Tady řešíme jeden den a kuriózně na druhou stranu... DPČ za 3.000 Kč měsíčně - výkon práce 5 hodin měsíčně.. a pro přepočítání důchodu je odpracovaných 30 dní. Zdraví Lindnerová
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
29. 1. 2021 9:18
Děvčata, potřebovala bych poradit. Starobní důchodce odpracuje část směny, pak jde k lékaři a má od tohoto dne vystavenou pracovní neschopnost. Na ELDP tento den nebude ve vyloučené době a v době odečtené bude nebo nebude? Já si myslím, že v době odečtené nebude započítán, ale tvůrci mého programu mě přesvědčují, že se tento den započítá do doby odečtené. Můžete mi napsat váš názor? Děkuji a přeji pěkný den.