Prosím zkušené mzdovky, každý den jiné hodiny práce

• (neregistrovaný)

16. 2. 2021 7:28

Dobrý den, moc prosím o radu zkušenější mzdovky, už jsem zoufalá.

Zaměstnanec pracuje 32h/týdně (PO 5h, ÚT 6h, ST 7h, ČT 8h a PÁ 6h). V programu mam zadáno 6,4 h / den. Za leden odpracuje všechny směny (svátek je počítaný jako odpracovaný, ikdyž není) , program to vypočítá jako 134,4h, reálně ale má odpracovat a odpracoval 134h, když to ale upravím na těch 134, sníží mi to mzdu. Dle mého by se snižovat mzda neměla když odpracovala vše co měla odpracovat.

Prosím o Vaše názory.

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 2. 2021 8:19

Jasná (neregistrovaný)

Já si myslím, že vám to program počítá správně. Tím, že má odpracované celé týdny + 1 dne, který má jen 6 hodin, tak chybí v úvazku odpracovaných 0,4 hodiny, proto se měsíční mzda poměrně poníží. Naopak v jiném měsíci odpracuje všechny směny a může být zase více hodin.

• 16. 2. 2021 9:24

Nada (neregistrovaný)

Reálně ale odpracuje to co má odpracovat.. Proto si myslím, že při měsíční mzdě by se to nemělo krátit ani navyšovat..

• 16. 2. 2021 8:29

Michaela S. (neregistrovaný)

Není problém v tom, že nemá hodinovou ale měsíční mzdu= odpracoval všechny směny, měl by mít plnou měsíční mzdu. Pak byste si musela do programu zadat hodiny tak, jak jsou naplánovány a ne průměr hodin na den, jinak vám to nebude sedět nikdy.

• 16. 2. 2021 9:23

Nada (neregistrovaný)

Jasně, budu to muset probrat s IT, myslím si to také tak.. Děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).