Dobrý den. Prosím, ještě mě napadlo, já, jakožto zaměstnanec a účetní firmy mám zřízenu svoji eidentitu. Mohu se pro Covid gastro za firmu přihlašovat přes moji identitu ? A nebo musí pouze jednatel ? Velice děkuji za Vaši pomoc.
Dobrý den. Není pravdou, že eidentita pro Covid gastro musí být na jednatele. Pokud ji má účetní na sebe, lze použít, pouze k žádosti doložím ověřenou plnou moc ( je tam na to přímo "chlívek"). Takto jsem to realizovala, problém žádný a zažádané peníze byly do 5 dnů na účtu.
Dobrý den. Moc děkuji. Do AIS MPO jsem přes moji osobní identitu (ne přes jednatele)firmu zaregistrovala:
Registrace žadatele úspěšně dokončena
Registrace žadatele byla řádně dokončena - po přihlášení můžete podat žádost.
Teď se půjdu poprat s vyplněním žádosti. Prosím, tiskopis plné moci je přímo v žádosti ? A nebo si ji napíšeme sami, jednatel nechá ověřit podpis a potom ji do žádosti nějak vložím ?
Moc děkuji, pěkný den.
Volnou formou jsem napsala, že ten a ten má plnou moc ke všem úkonům spojených s vyřízením žádosti. Po ověření na poště jsem vložila naskenovaný dokument a hotovo.
P.S.
vyplnění není složité, jen si dovolím upozornit, že u zaměstnanců chtějí RČ NEBO! ČÍSLO POJIŠTĚNCE. vyplnila jsem číslo pojištěnce a fikaně mi to vrátili. Vyplňte raději obojí :-). Hodně zdaru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 2. 2021 14:05
Dobrý den, prosím, poradíte mi, jak jste se registrovali do programu Covid Gastro ? Jsme právnická osoba máme datovou schránku a i přesto se musíme registrovat přes identita ? Nějak se mi vůbec nedaří. Moc děkuji za pomoc.