Jestliže jste nic nepodepsala a ten člověk Vám vyhožuje, obraťte se na policii. Jedná se o klasické praktiky organizovaných zločineckých skupin. Určitě se žádného známého na kriminálce neptal :-) Nad to si osobně myslím, že by zrovna kriminálka měla o tomto člověku vědět. Vůbec nic už neposílejte a obraťte se neprodleně na policii.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 3. 2021 1:52
Dobrý den,
Mám dotaz.
Jeden člověk mi měl půjčit peníze. Na poplatky předem jsem mu zaslala cca 7500,- poté z nej vypadlo, ze jsem nedůvěryhodná osoba a chce k tomu storno poplatek ve výši skoro 5500,-.
Žádnou smlouvu jsem mu nepodepsala, ale chtěl ty peníze. Jenže teď ma problém, ze jsem to neodeslala jako okamžitou platbu a v pondělí chce dalších 4500,- korun navíc za to, ze mu těch 5500,- přijde až v pondělí.
Vyhrožuje mi přes e-mail, ze si ke mě dojede, ze mu je proste dám.
Vyhrožuje, ze se ptal už i u známého z kriminálky, ze by to bylo bráno jako podvod z mé strany a ze to bude řešit kdyžtak jinou cestou.
Má šanci uspět?
Vím, ze je to trosku pomatené zpráva, ale jsem nervama někde, tak doufám, ze to pochopíte. Moc děkuji