Dobrý den. Pakliže nebyl nemocný, ale měl nařízenou karanténu, mělo být v neschopence, v kolonce profese uvedeno: "karanténa". Ta 7. 3. 2021 měla být ukončena, a od 8. 3. 2021 klasická PN. Jsou to dva různé stavy, a musí se brát odděleně.
V § 10 je info: https://www.sbirka.cz/POSL4TYD/NOVE/21-121.htm §10
Pak bych to celé vzala jako nemoc.
..."a samozřejmě mít od lékaře vystavenou eNeschopenku na karanténu či správnou diagnózu nemoci, ze které vyplývá izolace"...
https://www.mpsv.cz/web/cz/izolacka
Já vidím na hlášení v profesi zapsáno: karanténa. Lékaři to tak musí uvádět.
https://www.cssz.cz/documents/20143/157311/Informace_pro_prakticke_+lekare_o_karantene.pdf/5bac5feb-08cc-00e3-1998-01662cf0bad1
Pokud má zaměstnanec od počátku příznaky, lékař vystaví klasickou pracovní neschopnost (v poznámce peofese karanténa není uvedená), zaměstnanec jse na test a ten je pozitivní....měl by být de facto v izolaci - toto prokážeme jak???? Dle OSSZ je to správně, v tomto případě se neuvádí diagnóta Z209 a karanténa.... Je to na hlavu, lékaři vystavují nejednotně...chaos nad chaos - zaměstnavatel si chce uplatnit antivirus, lékař se s Vámi nebaví a co teprve nyní s tou izolačkou...
Podle mě, je to jako vždy, o lidech.. Také jsem za poslední rok řešila několik neschopenkových "zajímavostí". A to, jestli zaměstnanci lékařovou chybou o něco přijdou, nikoho nezajímá. Pokud nebude na papíře uvedeno to, co má, izolačku bych neuplatnila. Bohužel. Chráním sebe. Kontrola pak bude "bušit" do mě..
Bohužel lékaři nic takového nedělají. My už měli plno zaměstnanců co byli evidentně v karanténě a v DPN lékař karanténu neuváděl. Dosud jsme to neřešili, protože jsme nevyužívali žádný z programů Antivirus. Ale teď, abych nepoškodila zaměstnance budu obvolávat lékaře, aby uváděli správně? Nehledě na to, že zaměstnanci co jsou od 01.03. na neschopence si myslí, že na izolačku mají nárok, takže každému vysvětlovat proč nárok nemají je taky docela boj.
Já nikoho obvolávat nebudu. Mohlo by to fungovat tak, že zaměstnanec zaměstnavateli při oznámení neschopenky sdělí, že je to karanténa nebo izolace. Zaměstnavatel (nebo já, jako externí zpracovatel mezd) se podívá do systému, zda je na neschopence uvedena karanténa nebo izolace. Pokud nebude, dá vědět zaměstnanci, že to tam uvedeno nemá, ať si to s doktorem vyřídí. A buď to bude karanténa nebo izolace a doktor to opraví a v systému se to objeví - ok. Nebo to není karanténa nebo izolace, doktor nemá co opravovat - taky ok. Když to bude karanténa nebo izolace a doktor neopraví - smůla.
Nebo máte někdo nějaký jiný nápad?
Jo a ještě by mi měl zaměstnavatel ke každé neschopence z důvodu izolace nebo karantény potvrdit, že nejde o návrat z ciziny (při vystavení neschopenky do 5 dnů od návratu z ciziny, pokud nešlo o pracovní nebo služební cestu).
Dobrý den, tak včera jsem kvůli tomu volala na OSSZ a bylo mi sděleno, že mám vyčkat do konce měsíce, čekají na nějaké technické řešení, jak tuto situaci vyřešit, aby zaměstnavatelé věděli, zda má zaměstnanec na izolačku nárok. Rozhodně prý nemám obvolávat lékaře ani zaměstnance. Tak zatím takto.
Pozor na změnu řazení PN a karantény od 1.3.2021. Je-li do 1.3 nařízená karanténa a do 10.3 a od 11.3 je izolace tak se jedná o jeden případ a zaměstnavatel hradí pouze 1x 14 náhradu a pak přechází výplata na ČSSZ. U stejného případu se vznikem do 28.2.2021 jsou to ještě dvě samostatné události. ( karanténa od 28,2,2021 do 6.3.2021 a od 7.3. izolace) vznik byl v únoru pak jsou to dvě události)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 3. 2021 9:45
Dobrý den, mám dotaz, zaměstnanec v pracovní neschopnosti od 1.3.2021 (na neschopence uvedena profese technik, není zde uvedena ani izolace ani karanténa), teprve včera byl na PCR testu, test pozitivní. Jak to bude s izolačkou, má nárok již od 1.3. nebo až od testu nebo vůbec? Moc děkuji za radu.