Dobrý večer, děkuji za odpověď. Nooo, tak s takovou částkou jsem tedy nepočítala a předpokládám, že ještě bude zvlášť notář. Člověk jste něco zorganizovat pro děti a nestačí se divit, původně jsem měla spolupracovat s DDM, takže by mi tyto starosti odpadly, DDM couvlo, protože od září v podstatě ještě nezačalo činnost, jako FO sice mohu žádat obec o dotace, ale zase nedostanu sponzorské dary, cena za vstupenku dle konzultaci na obci max. 50 Kč za celodenní akci, protože jsou zde lidé zvyklí mít všechny akce zadarmo, tak to asi vzdávám ... to nebylo nic proti Vám, jen takový povzdech :) hezký večer
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 3. 2021 17:14
Dobrý den,
zpracovávám projekt na jednu dětskou akci a chtěla bych poprosit, kolik zhruba může stát založení spolku a nasledné vedení účetnictví? Bude se jednat o jednorazovou akci, takže 3 faktury za vystoupení, faktura za stánky, faktura za stage, tržba za vstupné, inkasované poplatky za stánky, dotace z obce, sponzorské dary.
Děkuji.