Dobrý den. Předem upozorním, že se jedná o názor. Podobné problémy jsem řešila a vyřešila následovně:
1. První směna v pracovním týdnu je noční z neděle na pondělí. Příplatek jen za noční směnu.
2. Přesčas-z pátku na sobotu, příplatek za přesčas+ příplatek za sobotu celá směna
mám vnitrosměrnici, kde na tyto stanovené postupy odkazuji. Pět pracovních dnů po-pá, zkrátka pondělní směna začíná v neděli a končí vlastně ve čtvrtek.
1. Sobota a neděle je vždy sobotou a nedělí, na tom zaměstnavatel nic měnit nemůže. příplatek náleží i za zlomky hodin.
2. Dny nepřetržitého odpočinku v týdnu a svátky se posuzují buď kalendářně, tj. od půlnoci do půlnoci, nebo podle § 91 odst. 6 ZP, tj. tyto dny začínají hodinou, kdy v týdnu nastupuje první směna.
Píšete: Zaměstnavatel určil, že první směna v pracovním týdnu nastupuje v pondělí, tj. v pondělí v 6.00. Nemá se ale jednat o pracovní týden, ale týden coby 7 dnů po sobě jdoucích. Pominu-li slovo "pracovní", pak připadne-li svátek na středu, tak nezačíná o půlnoci z úterý na středu, ale ve středu v 6.00 a končí ve čtvrtek v 5.59.
U nás máme stanovenou rovnoměrně rozvrženou pracovní dobu od neděle do pátku se střídáním ranních, odpoledních a nočních směn. Dále je uvedeno, že ranní a odpolední má pracovní týden od pondělí do pátku a noční má pracovní týden od neděle do čtvrtka.
Tím je, dle mě, jako začátek pracovního týdne jasně stanovena noční směna z neděle na pondělí.
Ale protože máme konkrétně stanoven začátek pracovního týdne jako pondělní ranní směnu, dostáváme se tím do rozporu s předchozími údaji. Noční směna by takto v pracovním týdnu odpracovala jen čtyři směny (pondělí až čtvrtek), odpolední směna pět směn a ranní směna by měla pět ranních směn a v neděli ještě noční. Tím pádem to již není rovnoměrně rozvržená pracovní doba.
Máme rovnoměrně rozvrženou pracovní dobu s týdenním úvazkem 37,5 hodin.
A o stanovení začátku pracovního týdne mi právě jde. Jestli když začínáme noční z neděle na pondělí, může být nastaven od pondělní ranní?
Podle mě je to špatně, protože potom to již není rovnoměrně rozvržená pracovní doba. Noční směny jsou takto v pracovním týdnu byli jen čtyři (pondělí až čtvrtek) a naopak ranní směna má v pracovním týdnu svých pět směn a potom ještě noční v neděli.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 5. 2021 14:39
Dobrý den.
Pracujeme nově ve třísměnném provozu na pět pracovních dní, kdy se začíná pracovat noční směnou z neděle na pondělí a celkem pravidelně bývá i šestá přesčasová noční směna z pátku na sobotu. Zaměstnavatel určil, že první směna v pracovním týdnu nastupuje v pondělí. Neměla by to ale logicky být ta noční?
Potřeboval bych vysvětlit, jak se to na nočních směnách má s příplatky za víkendy a svátky za různých možností, které zaměstnavatel může nastavit s ohledem na odst. 6, § 91 ZP . Uvedu pár příkladů.
1. Při noční směně z neděle na pondělí se bude příplatek za neděli počítat vždy od
začátku směny do půlnoci?
2. Přesčasová noční směna byla z pátku 30. 4. na sobotu 1. 5. Jaké možnosti jsou v
tomto případě a do které výplaty by se započítával čas za sobotu?
3. První noční směna začíná o hodinu dříve, kvůli možnosti přesčasu, již ve 21:00. Ranní
potom začíná v 6:00, odpolední ve 14:00 a noční ve 22:00. Přesčasová noční začíná
zase kvůli možnosti přesčasu o hodinu později, tedy je od 23:00 do 7:00. Nenáleží
tedy za poslední páteční hodinu odpolední směny, od 21:00 do 22:00, příplatek za
víkend?
4. Volno ve státní svátek v pracovní den zaměstnavatel uděluje směně, která ten den
nastupuje do práce. Noční směna má tak volno od večera státního svátku do
následujícího dne. To se mi nezdá správně, už z toho důvodu, že o Velikonočním
pondělí nařídil noční směně z neděle na pondělí dovolenou. Neměla by noční směna
vždy začínat před pracovním dnem?
Děkuji za odpověď.
Pavel Svoboda