Děkuji za odpověď. Mateřská společnost je GMBH, která má sídlo v Rakousku a dceřiná je zřízená v ČR, jako s.r.o. Já jsem zaměstnanec české společnosti, má českou pracovní smlouvun a veškeré odvody odvádím tady. Teď tady to s.r.o. se ruší a převedli by mě do rakouské mateřské společnosti. a právě to nevím, jestli by se to nebralo jako nový pracovní poměr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 6. 2021 17:51
Dobrý den, prosím o radu. Rakouská společnost má tady pobočku u které jsem dosud zaměstnán. K 31.7.2021 se ruší česká pobočka. Nabídli mi, že převedou mě do rakouské pobočky se všemi nároky, které mám teď tady. Dostanu novou pracovní smlouvu. Výpověď jsem zatím neobdržel. Moje otázka zní: Co když se v rakouské společnosti vedení rozhodne a propustí mě třeba za dva měsíce. Budu mít nárok na odstupné , neboť jsem dočetl, že v Rakousku se nárok na odstupné počítá úplně jinak než v ČR - až po třech letech soustatvního pracovního poměru? Bude se mi tento úvazek po převodu počítat od začátku nového pracovní poměru nebo se přihlédne k tomu, že u té společnosti jsem zaměstnán cca 7 let, ale u české pobočky. Nerad bych podepsal souhlas s převodem a byl vyhozen bez nároku na odstupné. Pokud nebudu souhlasit s převodem bude mi muset zaměstnavatel podat výpověď z organizačních důvodů - rušení pobočky ? Já vím, že je to dotaz na rakouské pracovní právo, ale pokud by někdo uměl poradit budu moc vděčný. Děkuji.