Já jen k tomu odkazu něco doplním, ono to z něj není dost zřejmé: Pokud maminka nebude vůbec vydělávat, pak se jí ta doba péče započítá jako náhradní doba pojištění a zároveň jako doba, která jí celkové výdělky na důchod "nerozmělní" (bude to doba vyloučená). Jestliže bude v pojištěném zaměstnání a bude vydělávat, pak se jí přednostně započítá ta doba pojištění ze zaměstnání a ty výdělky. Pokud by ale ty výdělky byly malé, tak by se jí možná vyplatilo, aby čssz při zápočtu na důchod nebrala v úvahu tu dobu pojištění ze zaměstnání a ty malé výdělky, ale raději tu náhradní dobu péče bez výdělků. O to si ale musí požádat, podle toho, co pro ni bude výhodnější. Takto mi to aspoň vysvětlovali na sociálce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
28. 7. 2021 8:10
Dobrý den,
poprosila bych někoho znalého o radu. Moje maminka je zaměstnaná a bude si vyřizovat příspěvek na péči - máme babičku v LDN a chceme si ji vzít domů. Jak nám bylo řečeno, byl by to příspěvek IV.stupně. Vím, že tato doba by byla v zaměstnání vedena jako náhradní doba pojištění a počítala by se do mamince do důchodu. Zaměstnavatel mamince nabídl, že by s ní mohl uzavřít zkrácený pracovní úvazek - 2 hodiny/denně administrativa na home office. No a mě zajímá, zda je to vůbec možné? Nepřišla by maminka kvůli tomuto zkrácenému úvazku o příspěvek na péči?
Děkuji za cenné rady