To vím, ale říjen budu mít už dobře, stržena bude srážková daň. Ale jde mi o to k čemu dopsat tu daň, která nebyla zaměstnanci sražena, ale byla zaplacena normálně v termínu.
To jsem ještě stihla. Jen u zaměstnance to musí dodatečně srazit. Ale nevím kam to napsat.
Omlouvám se , ale ještě jsem to nedělala .Děkuji.
Musíte mu to promítnout do mzdy. Záleží. co vám program umožňuje a jak provádíte opravy mzdy předchozího měsíce.
No minulý měsíc jsem mzdu opravila a je bez daně . Ale mě jde o to jak ve formuláři mzdy dopsat tu chybějící daň co mu nebyla stržena z výplaty. Mám tam předpokládaná
daň a skutečná daň tak jestli mám přičíst tu nestrženou daň ze září k té skutečné. Pak by to bylo vyrovnáno.Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
25. 10. 2021 11:32
Dobrý den, prosím poradil by mi někdo kam zapsat doplacenou srážkovou daň za září ve výplatě v říjnu, protože v září byla sleva na poplatníka a tak daň nebyla žádná , ale to
mi zaměstnanec neřekl , že podepsal u jiné DPP také prohlášení. Ještě to stihnu do konce
měsíce zaplatit , ale nevím kam to dát do formuláře mzdy aby to pak bylo i ve vyúčtování.
Bude mít tedy daň 2x.