2 e-neschopenky

• 3. 2. 2022 11:12

Dobrý den, jelikož nikdo nereagoval na můj dotaz z dřívějška, zkouším to znovu.
    Jde o problém 2 vystavených e-neschopenek, jedna od doktora, druhá od Hygieny. Datumově je ta od doktora o jeden den delší. Dle vyjádření ČSSZ jsou platné obě, ale jak to řešíte v programu?

Moc prosím o radu, jak evidujete v programu ty 2 neschopenky? Zkoušela jsem to, ale zatím mi to nejde vložit. Používám program Pohoda. Děkuji za jakékoliv reakce.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 2. 2022 7:43

Linda H.

Dobrý den, uplne nechapu, jak mohou byt platne dve neschopenky na jednoho cloveka na to same obdobi....
      Ja mela podobny problem, ale s tim, ze doktor na jednoho cloveka vydal dve neschopenky, ktere se vzajemne prekryvaly. Resila jsem to s OSSZ a domluvili jsme se tenkrát, ze se to bude brat jako jedna neschopenka, ta prvne vydana. To cislo jsem zadala do Pohody a pokračovala nez skoncila i ta druha. Nestahovala jsem je tenkrát z datovky, ale vykládala jsem je rucne. A na OSSZ meli poznamenane, ze se to bere jako tato jedna, protože to tenkrát bylo delší jak 14 dni a posilala se na OSSZ po 14 dnech...
      A pokud se takto na OSSZ nejde domluvit, tak bych si napsala dotaz na Pohodu, zda to jde v programu vyresit, jak píšete Vy..., Pohoda reaguje v dotazech docela rychle...
      Tak snad Vam to aspoň trochu pomohlo... , Linda

• 4. 2. 2022 10:45

JančaK.

Dobrý den, Lindo, moc děkuji za reakci. Znovu jsem volala na OSSZ a zatím nevědí. Čekám na nějaké vyjádření. Prý až budou vědět, tak paní zavolá. Ale já potřebuji dělat mzdy a nevím jak. Je to blázinec. Přeji hezký den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).