Dobrý den, uplne nechapu, jak mohou byt platne dve neschopenky na jednoho cloveka na to same obdobi....
Ja mela podobny problem, ale s tim, ze doktor na jednoho cloveka vydal dve neschopenky, ktere se vzajemne prekryvaly. Resila jsem to s OSSZ a domluvili jsme se tenkrát, ze se to bude brat jako jedna neschopenka, ta prvne vydana. To cislo jsem zadala do Pohody a pokračovala nez skoncila i ta druha. Nestahovala jsem je tenkrát z datovky, ale vykládala jsem je rucne. A na OSSZ meli poznamenane, ze se to bere jako tato jedna, protože to tenkrát bylo delší jak 14 dni a posilala se na OSSZ po 14 dnech...
A pokud se takto na OSSZ nejde domluvit, tak bych si napsala dotaz na Pohodu, zda to jde v programu vyresit, jak píšete Vy..., Pohoda reaguje v dotazech docela rychle...
Tak snad Vam to aspoň trochu pomohlo... , Linda
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 2. 2022 11:12
Dobrý den, jelikož nikdo nereagoval na můj dotaz z dřívějška, zkouším to znovu.
Jde o problém 2 vystavených e-neschopenek, jedna od doktora, druhá od Hygieny. Datumově je ta od doktora o jeden den delší. Dle vyjádření ČSSZ jsou platné obě, ale jak to řešíte v programu?
Moc prosím o radu, jak evidujete v programu ty 2 neschopenky? Zkoušela jsem to, ale zatím mi to nejde vložit. Používám program Pohoda. Děkuji za jakékoliv reakce.