Dobrý den, prosím o radu. Do počtu odpracovaných hodin se počítají pouze hodiny nemoci za které náleží náhrada mzdy? Mate mi pokyn, že celkový počet odprac. hodin se zvyšuje o hodiny neodpracované v důsledku DPN, za kterou náleží nemocenská. Děkuji moc a přeji krásný den
Pokud má zaměstnanec vyčerpanou podpůrčí dobu a má nadále DPN, ale nepobírá již nemocenské dávky, tak tato doba se do odpracovaných hodin nezapočítává.
Paní Jasná, takže chápu dobře, že tedy započítám i prac. hodiny za které náleží nemocenská od sociálky (max do 380KD)? Program mi vyjíždí jen hodiny za které náleží náhrada mzdy a nebyla jsem si jistá, zda správně chápu pokyny. Děkuji moc.
Paní Jasná, prosím ještě nemoc ve svátek (pracovní den = náleží náhrada/nemocenská) dle pokynů chápu že započítávám, ale program nepočítá.
Moc Vám děkuji za rady, jste skvělá :-)
3. 2. 2022 15:54
Dobrý den, prosím o radu. Do počtu odpracovaných hodin se počítají pouze hodiny nemoci za které náleží náhrada mzdy? Mate mi pokyn, že celkový počet odprac. hodin se zvyšuje o hodiny neodpracované v důsledku DPN, za kterou náleží nemocenská. Děkuji moc a přeji krásný den