Dobrý večer,
prosím, můžete mi někdo pomoct se vyznat v odesílání přiznání na fu?
Mám datovou schránku, vždy jsem posílala přiznání (daň z příjmů FO) přes daňový portál.
Teď tam není formulář pro přiznání k dani z příjmů FO.
Jak mám přiznání odeslat, když stále někde čtu, že portál bude ukončen k 28.2.2022??
Asi jsem se někde v tom všem ztratila..
Daňový portál-mohu podat přiznání já, může za mne podat přes svou datovou schránku účetní
Moje daně - musím letos podávat tady? Musím se nějak registrovat? A kdybych to dala udělat účetní, tak jí pak musím dát přístup k "moje daně" a bude mít náhled na vše co v portálu mám?
Mockrát děkuji
Psalo se tady již víckrát, že formulář Přiznání FO za rok 2021 zatím není na portálu k dispozici (ani na "moje daně"). S výhledem - polovina? možná konec února.
15. 2. 2022 22:48
Dobrý večer,
prosím, můžete mi někdo pomoct se vyznat v odesílání přiznání na fu?
Mám datovou schránku, vždy jsem posílala přiznání (daň z příjmů FO) přes daňový portál.
Teď tam není formulář pro přiznání k dani z příjmů FO.
Jak mám přiznání odeslat, když stále někde čtu, že portál bude ukončen k 28.2.2022??
Asi jsem se někde v tom všem ztratila..
Daňový portál-mohu podat přiznání já, může za mne podat přes svou datovou schránku účetní
Moje daně - musím letos podávat tady? Musím se nějak registrovat? A kdybych to dala udělat účetní, tak jí pak musím dát přístup k "moje daně" a bude mít náhled na vše co v portálu mám?
Mockrát děkuji