prosím o radu. Přebrala jsem účetnictví jedné firmy, všechny doklady mají OK, jen mi byl dodán bankovní účet, kde jsou výběry v hotovosti, platby kartou a převody z ostatních účtu, ke kterým mi paní jednatelka nedala žádné doklady, s vysvětlením, že účet používá vlastník firmy a doklady neposkytuje a poskytovat nebude. Jak toto prosím zaúčtovat?
Ani vlastník firmy nemůže používat firemní účet pro svoje potřeby, správně by to měla být pohledávka za ním a měl by to firmě uhradit... asi bych takové účetnictví raději odmítla.
Bohužel tyto informaci dopředu většinou neříkají, takže já mám podepsanou smlouvu a do konce její výpovědní lhůty to musím účtovat, nic jiného mi nezbývá, takže házet na 355?
Děkuji
16. 2. 2022 12:06
Dobrý den,
prosím o radu. Přebrala jsem účetnictví jedné firmy, všechny doklady mají OK, jen mi byl dodán bankovní účet, kde jsou výběry v hotovosti, platby kartou a převody z ostatních účtu, ke kterým mi paní jednatelka nedala žádné doklady, s vysvětlením, že účet používá vlastník firmy a doklady neposkytuje a poskytovat nebude. Jak toto prosím zaúčtovat?
Děkuji.