Dobrý den, zde je odpověď na můj stejný problém z podpory Mojedaně:
Dobrý den, pro statutárního zástupce (například jednatele) dané firmy/subjektu platí, že se vyhodnocuje oprávněnost přístupu do DIS+ podle základních registrů. V případě, kdy se přístup podle základních registrů nenabídne, je možné se obrátit na finanční úřad místně příslušný daňovému subjektu, do jehož DIS+ je přístup požadován, aby přístup vložili ručně.Seznam územních pracovišť finančních úřadů naleznete zde: https://www.financnisprava.cz/cs/kontakty
S pozdravemMgr. Tomáš Boháček
Technická podpora aplikací portálu MOJE daně
Generální finanční ředitelství
Takže tužku, papír, botky a šup na Finanční úřad. Zpracováváme větší množství firem,funguje to správně pouze U JEDINÉ !!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 2. 2022 18:50
Dobrý den,
jsem jednatelka malinkatého s.ro. a doteď jsem používala DIS. Jelikož už nebude brzy fungovat, tak jsem se přihlásila do DIS+ a aktivovala osobní DIS+. Přihlašovala jsem se přes datovou schránku firmy...
Po přihlášení se mi v DIS+ zobrazily údaje jen o mé osobě, ale vůbec se mi nezobrazily údaje firmy. Původní DIS fungovalo dobře, viděla na aktuální zůstatky daní u FU a teď vidím v DIS+ jen sama sebe a nevím, jak tam dostat údaje o firmě..
Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za případnou radu... Bohužel na epodpoře k tomuto tématu absolutně nic nemají...
Děkuji
Vanesa