Tak to gratuluji. Já registraci s přezdívkou nedala. Dokonce jsem se musela zaregistrovat natřikrát - po 2 až 5 dnech mě vždy registrace vypadla a chtělo to novou registraci. Už jsem byla také naštvaná.
Také nám zmizel pan Tomáš - bezpečák a vždy kritická pí Aion. Tak snad se zase někdy oba připojí.
A proč jste si nedala třeba (Vaši) chaloupku? To Vám za okny nekvete zlatý déšť nebo třeba pomněnky? Topol mě připadá moc úderný. Měla jste informatika sprdnout, pro Vás se nehodí. Těší mě Vaše přítomnost, protože...jakoby jste z oka vypadla našemu právníkovi. Při konzultacích a odpovídání na telefonické dotazy se jakžtakž drží, ale potom hlasitě půl hodiny nevybíravě nadává a zuří. Ty výrazy si opravdu netroufnu tady prezentovat. Takže když čtu Vaše odpovědi, vzpomenu si vždy na něho. Hezký večer a zdravím.
OT: Moji chaloupku jsem měla asi 2 dny, to je mail, který používám v obchodě a všude, kde mail neodbytně chtějí. Na chaloupce mi kvetou jen čemeřice a sněženky, jinak hluboký spánek (jsme skoro 600 m n.m.).
Jinak to, o čem píšete, mě už dávno přešlo. V nejbližší rodině jsme 4 téže profese, když se chcete prosadit, musíte se snažit. Taky zdravím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 3. 2022 15:53
Zkouška přezdívky