Rema system

• (neregistrovaný)

29. 12. 2005 12:42

Jsem zaregistrovan v Remasystemu a na strankach Asekolu bylo zverejneno, ze pro historicky odpad MZP stanovilo Asekol pro skupinu 3.... na http://www.env.cz/www/reveza_1.nsf , je videt, ze jeste Rema system nebyl odsouhlasen MZP, ale dovozci, ktere ma pod sebou, jsou evidentne nejvetsi a maji nejvetsi zastoupeni v CR ve skupine 3. Ani neuvazuji o tom ze se budu preregitrovavat.. ma nekdo vice informaci jak to bude??? Je vubec pravda, ze Asekol je schvalen pro skupinu 3. pro historicky odpad,? Vi nekdo jak je to vubec mozne?? ..... Ikdyz pravda u nas je mozne snad vse :)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 12. 2005 10:55

Marketa (neregistrovaný)

Re: Rema system
      Remu pro skupinu cislo 3. musi schvalit, je to jedinny plne a vyborne fungujici system, s nejvetsim podilem na trhu a jeste nejlevnejsi. Toto nemuze projit, ze by ho neschvalili, pod to se urcite nikdo nepodepise a firmy prece nepujdou k drazsimu a mene schopnemu systemu, ktery nefunguje jako rema. Pockame a uvidime nejak to dopadne, hlavni je, ze firmy zapsane pod Remou neporusuji zakon a plni sve povinnosti a Rema splnuje vsechny nalezitosti zakona. Preji hezky den M.

• 19. 1. 2006 14:36

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Rema system
      Dobry den,
      zjistoval jsem podrobnosti na ministerstvu a v REMA systemu a skutecnost je takova, ze REMA ma mit registraci vyrizenu do konce tohoto tydne. Na ministerstvu mi rekli, ze kdo je v REMA systemu plni beze zbytku zakon. Nemusi nikam prechazet a ani nehrozi dvoji zpoplatneni, jak prohlasuje ASEKOL. ASEKOL presvedcil ministerstvo, ze ma vetsinu na trhu on. REMA se proti tomu ohradila a dorucilan na ministerstvo znalecky posudek ve kterem vychazi ze v ramci IT a telekomunikaci maji 85% trhu. To by podle me asi tak odpovidalo. Pry se o to zacali zajimat novinari.
      Pro me to znamena, ze muzu zustat v Reme a platit nizsi poplatky a nemusim nic menit v systemu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).