Děkuji, paní Jasná, nakonec jsem na to přišla. Avšak stále nechápu, proč u základní slevy sám program nabídne korekci. A u daňového zvýhodnění prostě ne, i přesto, že při kontrole nároku na DZ prostě hlásí, nesoulad s legislativou... Někdy je pro mě složité se proklikat, kam potřebuji. :-) Děkuji, přeji hezký den. Zuzka.
Děkuji, vyzkouším. To je moc užitečná rada. Čekají mne tam první mzdy... ostatní klienty zpacovávám v Pamice, takže Helios je pro mě najednou dost komplikovaný. I když jsem v něm pracovala kdysi dávno před deseti lety cca a zvládla jsem to. Ale tehdy jsem byla mladší a tolik jsem se toho nebála :-D A navíc vypadal trochu jinak než nové inuvio. :-)
Jste hodná, moc děkuji a možná budu příští týden prosit o rady, až budu v koncích :-D
Mějte se krásně. Z.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
2. 4. 2022 14:46
Dobrý den,
moc prosím o radu, pokud je tu někdo, kdo pracuje v Heliosu inuvio.
Převzali jsme firmu a nemají hotové RZD, tak narychlo zpracovávám. Nemám zkušenosti s tímto programem. A zasekla jsem se na tom, že mi tahá do RZD původní zvýhodnění na 2. dítě, ne tu zpětně zvýšenou částku. Tzn. na dvě děti uplatňuje 34608,-, nikoliv 37524,-.
Nemohu přijít na to, kde opravit...
Když rozkliknu 3tečky vedle nároku na daňové zvýhodnění na kartě RZD, tak to hlásí, že uplatněné částky nejsou v souladu s legislativou, ale čekala bych zde, že to nabídne přepočítat a nic... Kde prosím natáhnout správnou částku za dvě děti? Děkuji moc...