Dobrý den, nespolehlivému dodavateli jsem se dovolala, souhlasil s podepsáním dohody, takže hurá, hurá a pak mi zavolal ještě jednou a řekl mi, že mu jeho účetni řekla, že nic nemá podepisovat, takže nic nepodepíše. A že jsem první, která po něm takového něco chce a že jeho účetni mi vzkazuje, že nespolehlivý plátce není, že neví proč se jím stal. Program mi hlásil, že je nespolehlivý a v Aresu je to také uvedeno. Taky mi vzkázal, že účetní neví jak by to zaúčtovala a že by to zaplatil 2x. Nepřijde mi ani správně z naší strany mu neuhradil základ daně a neodvest z faktury DPH. Achjo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 4. 2022 21:05
dobrý den, prosím o váš názor, co by jste udělali. nakoupili jsem od nespolehlivého plátce, vše mám nastudované, dohodu jsem sepsala, jenže nespolehlivý plátce nereaguje, nezvedá telefon, abych se s ním domluvila. my mu zaplatili základ daně a dph odvedli fu. co by jste dělali vy? děkuji