Paní Jasná, a to nevadí, že už peníze z ročního zúčt. dostal teď ve výplatě za březen ? Mohl si jako uplatnit bonus na děti v "RZD" a teď zvlášť úroky z hypot. v daň přiznání za stejný rok ? Chápu to tak, že do daňového přiznání nic o dětech uvádět nebudu, jen potrzení o úrocích z banky, potvrzení o zdanit. příjmech za 2021, a co s odečitatelnou položkou na poplatníka ? Když ji už měl uplatněnou v ročním zúčt. daně ? Asi na poslední chvíli míchám hrušky s jabkama. Popostrčte mně prosím ještě o krok. Děkuji Aneta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 4. 2022 8:39
Dobrý den. Prosím o radu. Já jsem na rodičovské dovol. Manžel si nechal u zaměstnavatele udělat roční zúčtování daně za 2021, ale nenapadlo nás (ach jo) uplatnit odpočet úroků z hypotéky, máme ji prvním rokem. Je nějaká šance jak o to nepřijít? Třeba podat teď ještě daňové přiznání a k tomu doložit potvrzení z jeho práce, jak to roční zúčt. daně vyšlo a kolik mu už vrátili? Moc děkuji za radu. Aneta.