Šok z výpovědi nepředpokládám, protože s tím počítá. Po ukončení PN je to ještě 12 dnů, na které bych mu musela najít práci na pozici, která už nebude nebo platit náhradu 100% ?
Víte, já jsem výpověď za 30let ještě nikdy nedávala. Zaměstnanci tu vydrželi většinou až do důchodu :-). Šok z toho mám spíš já.
Tak jsem se sama mystifikovala někde na diskuzi, kde se to řešilo a psali tam po skončeni PN +12dnů. Děkuju za nakopnutí. Opravdu jsme výpověď ještě nedávali, což je asi patrné. Samozřejmě nevím. Třeba bych neprodlužovala nic, třeba ani nepůjde na DPN, to já nevím. Ale ráda bych byla trochu připravena na možné varianty. a práci bych pro něj neměla ani jinou, takže bych mu musela platit náhradu. Právě proto, že nemám s tímto zkušenost, obracím se tady na zkušenější o radu. Děkuju.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
29. 4. 2022 7:01
Dobrý den. Zaměstnanci budeme muset dát výpověď dle §52c. Pokud ve výpovědní době nastoupí na DPN, tak se výpovědní doba prodlužuje až do konce DPN, pokud se nemýlím. A co když uzavřeme dohodu o ukončení PP s nějakým datem , důvod bude ale nadbytečnost(odstupné samozřejmě dostane). Ale když onemocní než PP skončí jak je to to bude tady? Skončí PP poměr datem v dohodě? Děkuji za odpověď.