Dobrý den, prosím o radu jak řešit přečerpanou dovolenou, když za daný měsíc nemá zaměstnanec od nás žádný příjem...
Zaměstnanec měl psychické problémy a nechtěl si brát paragraf, takže si bral dovolenou a poté si stejně ten paragraf vzal. Když nemocenskou ukončil, domluvili jsme se na výpovědi bez výpovědní lhůty. Přečerpal tedy 7 dnů dovolené a já nyní řeším poslední výplatu (květnovou).
Proto bych Vás chtěla poprosit o kontrolu:
HM: -7800,-
Základ ZP: 0,- (tím si nejsem jistá)
Základ SP: -7 800,-
Srážka ZP z doplatku do MVZ: 702,-
ZP pracovník: 702,-
SP pracovník: -507
Dobrý den, paní Jasná, byla sepsána Dohoda o ukončení pracovního poměru k 10.5. Nemocenská byla čerpána 18.4. - 10.5. Dovolenou čerpal naposledy v dubnu než šel na nemocenskou. Výplatu dělám hned na začátku měsíce, takže jsem duben neměla šanci pozměnit.
Dobrý den, paní Jasná,
V dubnu bylo zaměstnanci poskytnuto neplacené volno.
HM: 3792,-
Základ ZP: 9180,-
Základ SP: 3792,-
ZP pracovník: 899,-
SP pracovník: 247,-
Srážka ZP z doplatku do MVZ: 485,-
Ostatní úraz - náhrada: 3010,- (pod vlivem alkoholu si způsobil úraz - krácení o 50%)
17. 5. 2022 9:50
Dobrý den, prosím o radu jak řešit přečerpanou dovolenou, když za daný měsíc nemá zaměstnanec od nás žádný příjem...
Zaměstnanec měl psychické problémy a nechtěl si brát paragraf, takže si bral dovolenou a poté si stejně ten paragraf vzal. Když nemocenskou ukončil, domluvili jsme se na výpovědi bez výpovědní lhůty. Přečerpal tedy 7 dnů dovolené a já nyní řeším poslední výplatu (květnovou).
Proto bych Vás chtěla poprosit o kontrolu:
HM: -7800,-
Základ ZP: 0,- (tím si nejsem jistá)
Základ SP: -7 800,-
Srážka ZP z doplatku do MVZ: 702,-
ZP pracovník: 702,-
SP pracovník: -507
Moc děkuji za reakce.